Gratis N-mineraalmeting inclusief advies

Ben je boer en/of tuinder*? Wil je graag inzicht in hoeveel stikstof na de teelt nog in de bodem zit en wil je advies over hoe je de teelt kunt optimaliseren? Vraag dan nu een gratis N-mineraalmeting inclusief advies aan via onderstaand formulier!

Hoe werkt het?
Nadat je het formulier hebt ingevuld, komt er in november/december een medewerker langs om grondmonsters te nemen van het door jou gekozen perceel (je kunt het perceel op de volgende pagina selecteren). Deze monsters gaan naar het laboratorium voor analyse. Zodra de analyse klaar is, laten we je dat weten en plannen we een afspraak in met een bodemadviseur. De bodemadviseur komt twee keer bij je langs: eerst voor het groeiseizoen en daarna nog eens erna. Samen met de adviseur bespreek je de resultaten van de analyse en zoeken jullie naar de beste aanpak voor jouw bedrijf.

Goed om te weten: Je kunt gratis metingen aanvragen zolang de voorraad strekt en afhankelijk van de beschikbaarheid van onze adviseurs.

Vragen of meer informatie?
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via info@daw-bodem.nl

*Ben je een boer of tuinder die gewassen in de openlucht verbouwt? Dan kom je in aanmerking voor de gratis N-mineraalmeting inclusief advies. Om te kwalificeren, moet jouw bedrijf een geregistreerd agrarisch KVK-nummer hebben voor het telen van landbouwgewassen of het houden van dieren. 

 

Basisgegevens
Contactgegevens
Overige
Vul hier je adviesvraag in